5 tanda lelaki cintakan anda dalam diam |holieyHM

Hasil carian imej untuk lelaki idaman

lelaki dan wanita tentunya akan mengalami perasaan cinta allah dah takdir manusia mempunyai hati dan perasaan .

namun tidak semua orang akan memiliki orang yg di cintai kadangkala ada yg bercinta selepas kahwin ada juga saling jatu cinta sebelum kawin …pada zaman now ramai yg bercinta sebelum kawin berbanding dulu yg berkawin atas pilihan keluarga tanpa dasar cinta …namun ramai yg mengatakan walaupun bercinta selepas kawin tetap kekal dan bahagia.. tapi sekarang dah ramai yg bercinta sebelum kawin kita sendiri lihat banyak informasi ttng rumah tangga yg viral ada yg kena pukul sampai lebam ada yg suami/istri curang walau baru shaja kawin bercerai berai tak berkekalan..

tapi ramai juga org yg jatu cinta namun tak kesampaian dan tak sempat berkenalan pun saya pun perna rasa perasaan tu ketika remaja .. memang sakit lah bak kata org cinta terpendam itu lebih sakit dari putus cinta.. ape tak nya sakitt.. kita suka org tu tapi org tersebut tak tau perasaan kita ..okey lagi org yg putus cinta dah kenal org tu betul tak.

cuma tentu kamu yg jatu cinta diam2 itu tertanya2 ‘dia suka aku ke’ dia rasa ke apa aku rasa’ then ada kwn ckp dia suka awk dia kirim salam kat awak arrhhh situ kita happy betul ttapi masing2 tak luakan perasaan trlalu ego trlalu malu… then lama2 kita yg sakit menaggung rindu dn cinta yg tk da penghujung nya sampai la tk dpt melihat dia lagi.. saya perna rasa dah semua tu menysesal juga dulu tak luakn

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ok saya akan kongsi kan sedikit experience cara-cara tahu elaki itu cintakan anda dalam diam-diam

1 pertama pandangan

bila kita rasa dia semacam tak berani tengok wajah kita bila ber depan dan akan selalu curi-curi tengok kita perhatikan sikap kita bila tenga tak pandang dia.. dan dia akn alih kan mata bila bertentangan .. itu kemungkinan dia minat anda dlm diam2.

2, kawan

bila ada sahabat atau ssiapa saja yg dekat dengan anda dan akan ada di antara mereka mengatakan ‘hey dia pun minat awk tau dia krirm salam kat awk’ atau apa2 saja la kwn2 perli anda mybe awk kdng tak percaya apa yg mereka katakan sebab mereka tau yg awk minat mamat tu dan mngkn awk fikir tak mngkin la…… mungkin apa yg meeka kataka itu ada betul nya sebab saya perna tau macam tu lelaki tu tak berani nak luah kat kita..then dia akn sampaikan pada kwn kita.. tpi kwn kita pula ni tk begitau betul2 mereka nak perli kita je…last minit baru kebenaran nya then menyesal.

3, selalu ada

selalu ada dn akan minta perhatian ‘belike’ ketawa2 dngn kwn or brgurau usik mengusik tapi ada juga sstenga lelaki jika sikap pemalu tinggi akn segan mengusik so dia hanya akan berani usik kwn anda untk meminta perhatian anda bole nmpak dri sikap akn curi2 pandang… sweet kan… tentu kita akn rasa jeles kn… tapi percaya dia dah jatu cinta gn anda.

4, cemburu

jika orng tu dah ada perasaan cemburu ofcourse dia dah jatuh cinta kn2..sesiapa pun org tu kalau dah mula cemburu mmng dlm hati da berbunga2 😉 contoh jika anda ni dekat lelaki lain or cerita2 ktawa2 gn llaki lain dn masa tu dia dn dia curi2 tengok nmpak dia mcm gelisa dn terus beredar dr tmpat then tu jrng dah awak nmpak dia kmungkinan dia cemburu or marah sakit hati…. tapi sya nasihatkn jngn smpai dia dah putus asa untk mencintai anda hnya di kerana kn hal seperti itu .

5,

dia akn sakitkan hati anda ingin melihat anda cemburu marah ..dia bkn nya tujuan nak betul2 sakitkan hati anda ia just nak tengok kalau anda betul2 mencintai dia….

itu sahaja semoga berjaya memilik cinta org yg di cintai….

baca juag:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s